Băsescu: De când sunt preşedinte, cu Vântu m-am găsit o singură dată, în casa unui amic

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri seară, la OTV, că, de când este preşedinte, s-a întâlnit o singură dată cu Sorin Ovidiu Vântu, în casa unui "amic", iar întrevederea invocată de acesta, "dintr-o parcare din Tâncăbeşti", s-a produs când el pleca, iar Vântu se întorcea de la munte.

76 afișări
Imaginea articolului Băsescu: De când sunt preşedinte, cu Vântu m-am găsit o singură dată, în casa unui amic

Băsescu: De când sunt preşedinte, cu Vântu m-am găsit o singură dată, în casa unui amic

"De când sunt preşedinte, cu Vântu m-am găsit o singură dată, în casa unui amic de-al meu. Nici în casa lui Sorin Ovidiu Vântu, nici în casa mea", a declarat Traian Băsescu.

Actualul şef al statului a spus că întrevederea invocată de Sorin Ovidiu Vântu, "dintr-o parcare din Tâncăbeşti", a fost o întâlnire când el venea de la munte, iar Sorin Ovidiu Vântu pleca la munte.

"Niciodată nu i-am cerut lui Sorin Ovidiu Vântu vreo întâlnire", a susţinut Băsescu.

De asemenea, el a respins ipoteza că Sorin Ovidiu Vântu l-ar fi ajutat în 2004 să ajungă preşedinte.

"Dacă m-a ajutat cineva, a fost Evenimentul Zilei. Nu am avut un aranjament. Dacă vă uitaţi, când apare la televizor spune că m-a făcut preşedinte, Adriana Săftoiu spune că m-a făcut preşedinte... Evenimentul Zilei s-a dedicat susţinerii mele, fără să cer acest lucru", a adăugat Traian Băsescu.

Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la Realitatea TV, că în 2004 s-a întâlnit, într-o parcare din Tâncăbeşti, cu Traian Băsescu, discutându-se despre sprijin pentru ca acesta să câştige alegerile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici