Băsescu despre Dragnea: Îl simpatizam când era la PDL. E tipul omului de la ţară, isteţ

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost unul dintre cei pe care îi simpatiza când era în PDL, arătând că acesta este "tipul omului de la ţară, isteţ, care a luat şmecheria oraşului”.

1401 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre Dragnea: Îl simpatizam când era la PDL. E tipul omului de la ţară, isteţ

Traian Basescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

“Dragnea a fost unul dintre cei pe care îi simpatizam când eram în PDL. Eu nu eram preşedinte de partid când a plecat el din PDL. Îl simpatizam. E tipul omului de la ţară, isteţ, crescut între blocuri. Adică multă instruire nu are, dar este isteţ şi a luat şmecheria oraşului", a spus Băsescu, la B1 Tv, despre preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea.

Întrebat despre dosarul penal pe care îl are Dragnea şi despre condamnarea acestuia în cazul referendumului, Băsescu a spus că, dacă cineva trebuia să fie condamnat, aceia erau “ticăloşii care au introdus voturile în urnă”.

"Dacă cineva trebuia condamnat, trebuiau cei care băgau voturi în urnă. Nu cred că este imputabilă lui Dragnea. Nu era un vot calitativ, ci cantitativ. Nu am citit dosarul, dar când am văzut condamnarea am spus că problema erau ticăloşii din secţiile de vot”, a explicat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici