Băsescu, după summitul NATO, despre declaraţia sa că Marea Neagră e lac rusesc: O facem lac NATO

Preşedintele Băsescu a fost solicitat, vineri, în conferinţa de presă susţinută după summitul NATO din Ţara Galilor, să precizeze dacă îşi reafirmă, şi după această reuniune, declaraţia anterioară privind faptul că Rusia consideră Marea Neagră un lac rusesc, el răspunzând, râzând:„O facem lac NATO”.

927 afișări
Imaginea articolului Băsescu, după summitul NATO, despre declaraţia sa că Marea Neagră e lac rusesc: O facem lac NATO

Băsescu, după summitul NATO, despre declaraţia sa că Marea Neagră e lac rusesc: O facem lac NATO

Întrebat dacă, prin prisma summit-ului NATO, continuă să creadă că Rusia mai consideră Marea Neagră drept un lac rusesc, Băsescu a răspuns, râzând: „O facem lac NATO”.

El a reamintit şi o altă declaraţie a sa, făcută tot în Statele Unite, privind faptul că "Gazprom este mai eficient decât Armata Roşie".

„Am mai spus un lucru pe care nu l-aţi observat, pentru că am avut această intuiţie să înţeleg ce se va întâmpla în regiunea noastră. Am mai spus un lucru: că Gazprom-ul este mai eficient decât Armata Roşie. L-am spus tot în Statele Unite la un seminar. Şi se confirmă că foarte multe state cu dependenţă majoră de gazele de la Gazprom au probleme până se adaptează la nevoia de a se lua decizii de sancţiuni, dar se adaptează”, a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici