Băsescu i-a atenţionat pe miniştri că 2009 este un an dificil

Preşedintele Traian Băsescu i-a atenţionat pe miniştri că anul 2009 va fi unul dificil, dar speră ca problemele să fie depăşite, iar premierul Emil Boc le-a cerut să fie "în stand-by" în week-end, spunând că este posibil să îi cheme pe unii dintre ei la Guvern, pentru probleme punctuale.

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a atenţionat pe miniştri că 2009 este un an dificil

Băsescu se întâlneşte cu miniştri ai guvernului Boc (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o discuţie pe teme generale, în care preşedintele a atenţionat miniştrii că acest an va fi unul dificil din cauza constrângerilor economice, dar a spus că speră ca problemele să fie depăşite de Guvern, inclusiv cu sprijinul Parlamentului", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse participante la întâlnirea dintre preşedintele Băsescu, membrii Guvernului şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, care a avut loc joi, timp de patru ore, la castelul Foişor din Sinaia.

Premierul Emil Boc le-a spus la rândul său miniştrilor că el va fi prezent la Guvern pe tot parcursul acestui week-end şi le-a cerut să fie "în stand-by", pregătiţi să fie chemaţi pe rând la Palatul Victoria, pentru discutarea unor probleme punctuale, dacă va fi cazul.

"A fost o atmosferă cordială, ca de Anul Nou, la care a contribuit şi prezenţa familiilor preşedintelui şi miniştrilor", au mai afirmat sursele.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, la castelul Foişor din Sinaia, cu premierul şi miniştrii pentru o discuţie informală, la întâlnire participând şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Mircea Geoană şi Roberta Anastase.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a declarat joi, după întâlnirea neoficială a membrilor guvernului cu preşedintele Băsescu, că a fost o "discuţie prietenească" şi că a vorbit cu preşedintele despre salariile profesorilor.

Citeşte şi:

Andronescu: A fost aşa, o discuţie prietenească

Băsescu: Instituţiile statului au capacitatea de a face ca în 2009 să trăim mai bine

Boc: Voi fi garantul speranţei românilor că anul 2009 nu va fi aşa de rău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici