Băsescu i-a înaintat în grad pe Onţanu, Anghel Iordănescu şi Gabriel Oprea

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, peste 50 de decrete privind înaintarea în grad sau acordarea de grade unor cadre militare din MApN, printre acestea numărându-se Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2 şi parlamentarii Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu.

691 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a înaintat în grad pe Onţanu, Anghel Iordănescu şi Gabriel Oprea

Băsescu i-a înaintat în grad pe Onţanu, Anghel Iordănescu şi Gabriel Oprea (Imagine: Radu Tuta/Mediafax Foto)

Administraţia Prezidenţială a transmis un comunicat în care menţionează că preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, o serie de decrete privind înaintarea în grad sau acordarea de grade unor militari.

Printre decretele semnate de şeful statului se numără şi cele privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele în rezervă a general-locotenentului în rezervă Gabriel Oprea din Ministerul Apărării Naţionale, înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă a generalului de brigadă în rezervă Anghel Iordănescu din MApN şi înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă a generalului de brigadă în rezervă Neculai Onţanu din MApN.

Onţanu şi Oprea au fost înaintaţi în grad ultima oară prin decrete semnate de şeful statului la 1 Decembrie 2008.

La acel moment, Gabriel Oprea a fost înaintat în gradul de general-locotenent în rezervă, iar lui Neculai Onţanu i-a fost acordat gradul de general de brigadă în rezervă.

Preşedintele Băsescu a semnat, joi, şi decretul privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea în retragere colonelului în retragere Viorel Oancea din Ministerul Apărării Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici