Băsescu, întrebat despre ideea unui premier independent: Poate fi o soluţie, dar nu cred că are susţinere

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în legătură cu ideea unui premier independent, că aceasta poate fi o soluţie, menţionând însă că nu crede că în coaliţie va exista o susţinere în acest sens.

37 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat despre ideea unui premier independent: Poate fi o soluţie, dar nu cred că are susţinere

Băsescu, întrebat despre ideea unui premier independent: Poate fi soluţie, nu cred că are susţinere (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de ziarişti, după ce s-a întalnit cu parlamentarii PDL, cum vede ideea unui premier independent.

"Cred că poate fi o soluţie, dar nu cred că în coaliţie va exista o susţinere pentru această idee", a răspuns Băsescu.

El a precizat că sunt multe soluţii de relansare a încrederii în Guvern şi acestea pot fi găsite în primul rând de oamenii politici.

Preşedintele s-a întâlnit, marţi, la Parlament, timp de două ore, cu parlamentarii PDL.

El a avut întâlniri mai multe întâlniri, începând de duminică, la care au participat reprezentanţi ai PDL la nivel local şi central. De asemenea, şeful statului s-a întâlnit cu UDMR, UNPR şi cu liderul grupului minorităţilor.

Surse democrat-liberale declarau că din discuţiile preşedintelui cu reprezentanţii PDL a reieşit posibilitatea înlocuirii premierului Emil Boc, o varianta, susţinută de şeful statului, fiind numirea unui premier independent.

În acest context, presa a vehiculat mai multe nume, cum ar fi Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Cristian Popa, Călin Georgescu.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici