Băsescu, la Focşani: M-am simţit ca un flăcău şi de aceea nu mi-am pus căciulă, am rezistat gerului

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, duminică, celor prezenţi la manifestările de la Focşani de Ziua Unirii, în timp ce cobora de pe scenă, că, deşi este foarte frig, s-a simţit ca un flăcău şi de aceea nu şi-a pus căciulă şi a rezistat gerului.

48 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la Focşani: M-am simţit ca un flăcău şi de aceea nu mi-am pus căciulă, am rezistat gerului

Băsescu, la Focşani: M-am simţit ca un flăcău şi de aceea nu mi-am pus căciulă, am rezistat gerului (Imagine: George Noaptes/Mediafax Foto)

"Atât la Iaşi, cât şi la Focşani m-am simţit ca un flăcău şi de aceea nu mi-am pus căciulă şi am rezistat gerului", a spus Traian Băsescu, în timp ce cobora de pe scenă, unde rostise discursul cu prilejul Zilei Unirii.

Şeful statului s-a prins apoi în celebra Horă a Unirii alături de vrânceni şi de oficialităţile locale.

La plecare, Băsescu a dat mâna cu toţi cei prezenţi şi le-a urat să treacă cu bine peste acest an care se anunţă a fi unul "extrem de greu".

Traian Băsescu a fost condus la maşină de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan.

În cadrul discursului rostit pe scenă, Traian Băsescu s-a referit la semnificaţia zilei de 24 Ianuarie pentru focşăneni, însă în două rânduri a spus în mod eronat "1959", în loc de "1859".

Băsescu a declarat, în cadrul discursului, că şi astăzi pe teritoriul României "încă mai sunt politicieni care vorbesc ca cei din stânga" lui, dar că "au câştigat cei din dreapta, pentru că acesta este destinul naţiunilor puternice şi unite".

Înainte să ajungă la Focşani, Traian Băsescu s-a aflat la manifestările de la Iaşi, unde a fost şi liderul PSD Mircea Geoană, care nu a mai participat însă şi la manifestările de la Focşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici