Băsescu la plecarea la Bruxelles: Nu exclud ca la acest Consiliu să nu se ajungă la o soluţie pe buget

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Bruxelles, că nu exclude posibilitatea ca la acest Consiliu European să nu se ajungă la o soluţie pe bugetul UE, precizând că negocierile vor fi dificile, dar toţi participanţii doresc găsirea unei soluţii.

921 afișări
Imaginea articolului Băsescu la plecarea la Bruxelles: Nu exclud ca la acest Consiliu să nu se ajungă la o soluţie pe buget

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Declaraţiile preşedintelui:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că merge la Consiliul European de la Bruxelles pentru că este un moment dificil şi pentru că are un "potenţial mult mai bun" decât premierul Victor Ponta şi poate servi mai bine interesele României decât ar face-o premierul.

Orice prim-ministru sau preşedinte care participă la un Consiliu European informează şi cere sprijinul Parlamentului înaintea participării, procedura fiind aplicată în toate statele membre UE deoarece poziţia unei ţări la aceste reuniuni nu reprezintă apanajul unui singur om, afirmă premierul Ponta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici