Băsescu la Şcoala de vară a UNPR: Vă mulţumesc că aţi asigurat stabilitatea guvernamentală

Preşedintele Traian Băsescu participă, sâmbătă, la Mangalia, la Şcoala de vară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, el mulţumindu-le liderilor formaţiunii că au asigurat stabilitatea guvernării, într-o perioadă extrem de dificilă.

296 afișări
Imaginea articolului Băsescu la Şcoala de vară a UNPR: Vă mulţumesc că aţi asigurat stabilitatea guvernamentală

Băsescu la Şcoala de vară a UNPR: Vă mulţumesc că aţi asigurat stabilitatea guvernamentală (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a ajuns la Şcoala de vară a UNPR în jurul orei 11.15.

Preşedintele a spus că şcolile de vară sunt locul unde politicienii spun ceea ce gândesc, făcând abstracţie de presă, chiar dacă ştiu că presa va prelua cea mai mare parte a celor neconvenţionale care se spun.

Şeful statului le-a mulţumit liderilor UNPR, spunând că formaţiunea a asigurat stabilitatea guvernamentală în momente extrem de dificile pentru România, Europa şi Uniunea Europeană.

"Sunteţi partidul care avea orice altă opţiune şi aţi ales să serviţi interesele naţionale. Nu e uşor ca un partid care pleacă de la zero să aleagă această variantă grea, care nu este destinată să aducă voturi", a afirmat şeful statului.

Peste 500 de membri ai UNPR din toată ţara participă la cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară a formaţiunii, care se desfăşoară între 6 - 10 septembrie, la Mangalia.

Şeful statului a participat la sfârşitul săptămânii trecute la Şcoala de vară a Organizaţiei de Tineret a PDL, unde a ţinut un discurs în care le-a dat tinerilor membri de partid sfaturi pentru viitorul lor politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici