Băsescu: La suspendare au votat 322, la moţiune 254

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la ProTV, că introducerea votului uninominal a dus la o îmbunătăţire a clasei politice, argumentând această afirmaţie cu faptul că numărul de parlamentari care au votat suspendarea sa a fost mai mare cu 68 faţă de cel înregistrat la căderea Guvernului.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu: La suspendare au votat 322, la moţiune 254

Băsescu: La suspendare au votat 322, la moţiune 254 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În 2007, la suspendarea preşedintelui au votat 322. Îmbunătăţirea calităţii clasei politice se vede, pentru că la moţiunea de cenzură au votat 254. Deci un progres de 68 de parlamentari, ca urmare a votului uninominal", a declarat Traian Băsescu.

El a mai afirmat că propunerea sa de reducere a numărului de parlamentari şi trecerea la Parlament unicameral face parte din reformele constituţională şi a clasei politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici