Băsescu, lui Igaş: Responsabilitatea de a fi la înălţimea predecesorului vă face misiunea la MAI grea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Cotroceni, la depunerea jurământului de către Traian Igaş pentru funcţia de ministru de Interne, că misiunea acestuia va fi grea având în vedere inclusiv responsabilitatea de a fi la înălţimea predecesorului.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu, lui Igaş: Responsabilitatea de a fi la înălţimea predecesorului vă face misiunea la MAI grea

Băsescu, lui Igaş: Responsabilitatea de a fi la înălţimea predecesorului vă face misiunea la MAI grea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Băsescu l-a felicitat pe Igaş pentru desemnarea în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.

"Este o misiune extrem de dificilă, extrem de grea şi responsabilitatea dumneavostră de a fi la înălţimea predecesorului vă face misiunea şi mai grea", a spus Băsescu.

Senatorul PDL Traian Igaş a depus, luni, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Internelor, la ceremonie participând mai mulţi senatori PDL precum şi membri ai Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a liderului grupului PDL din Senat, Traian Igaş, în urma demisiei lui Vasile Blaga.

Surse din partid au declarat, agenţiei MEDIAFAX, încă de luni dimineaţă că liderul senatorilor PDL, Traian Igaş, este una dintre variantele luate în calcul de conducerea PDL pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, după demisia lui Vasile Blaga, informaţie confirmată ulterior de către reprezentanţi ai PDL.

Senatorul PDL Traian Igaş a declarat, luni, înainte de a pleca de la Senat la Cotroceni, unde urmează să depună jurământul pentru şefia MAI, că mulţumeşte colegilor de partid care au avut încredere în el şi că speră că va duce mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici