Băsescu: Marea problemă a politicienilor este cum să blocheze voinţa poporului

Candidatul susţinut de PDL la Preşedinţie, Traian Băsescu, a declarat, duminică, la un miting electoral la Petroşani, că marea problemă a politicienilor este cum să "blocheze voinţa poporului" român, cum să nu aplice rezultatul referendumului.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Marea problemă a politicienilor este cum să blocheze voinţa poporului

Băsescu: Marea problemă a politicienilor este cum să blocheze voinţa poporului (Imagine arhivă: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Niciodată politicienii nu s-au uitat la ei să vadă cum trebuie să se reformeze ei înşişi. Iată că pe 22 noiembrie românii le-au spus «Rămâneţi cu o singură Cameră la Parlament şi vă reduceţi voi de la 471 de parlamentari la maxim 300»", a spus Băsescu.

Băsescu a afirmat că marea problemă a politicienilor este cum "să blocheze voinţa poporului" privind rezultatul referendumului.

"Marea problemă acum, şi de aceea s-au strâns ciorchine unii şi alţii şi au făcut alianţe în această campanie, marea lor problemă este cum să blocheze voinţa exprimată de poporul român, cum să nu se aplice rezultatul referendumului, pentru ca ei să rămână cu privilegiile şi pentru asta nu au decât o soluţie. Soluţia lor este să scape de mine. Problema lor este că românii nu vor să scape de mine", a spus Băsescu.

Traian Băsescu a participat, duminică, la un miting electoral organizat la Petroşani, la care au fost prezente circa 1.500 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici