Băsescu: Mulţumesc tuturor românilor; mulţumiri speciale pentru diaspora

Preşedintele Traian Băsescu le-a mulţumit românilor care l-au votat dar şi celor care au optat pentru Mircea Geoană, asigurându-i că pentru el "toţi sunt români" şi îi va trata în mod egal, şeful statului adăugând că mulţumiri speciale transmite românilor din diaspora.

33 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mulţumesc tuturor românilor; mulţumiri speciale pentru diaspora

Băsescu: Mulţumesc tuturor românilor; mulţumiri speciale pentru diaspora

"Încep prin a mulţumi celor care au votat pentru mine dar şi celor care nu au votat pentru mine, optând pentru contracandidatul meu, domnul Mircea Geoană. Pentru mine, toţi sunt români şi ca preşedinte îi voi trata în mod egal", a spus Băsescu.

El a ţinut să mulţumească în mod deosebit românilor din diaspora.

"Mă gândesc la românii din Italia, românii din Spania, românii din Franţa, românii din Germania, din Marea Britanie, din Irlanda dar şi la efortul pe care l-au făcut românii din America de Nord - din Canada şi Statele Unite. Aici, vă pot spune că am primit informaţii despre ce se întâmpla acolo. Cel puţin românii de pe coasta de vest, care erau cu vreo 11 ore decalaţi faţă de România, când au văzut rezultatele exit-poll-ului s-au mobilizat extraordinar pentru a contribui la victoria mea. A fost impresionant că nişte români care trăiewsc atât de departe de ţară au privit cu multă atenţie la ce se întâmplă acasă, sau acolo unde le-a rămas o parte din suflet", a mai spus Băsescu.

El a mulţumit de asemenea echipei sale de campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici