Băsescu: Nu am solicitat declaraţii de presă comune la Bruxelles. Am fost primit ca între prieteni aici

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu a solicitat declaraţii comune de presă cu oficialii europeni cu care s-a întâlnit vineri la Bruxelles, adăugând că a fost o vizită de lucru şi că a fost primit "ca între prieteni".

297 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu am solicitat declaraţii de presă comune la Bruxelles. Am fost primit ca între prieteni aici

Băsescu: Nu am solicitat declaraţii de presă comune la Bruxelles. Am fost primit ca între prieteni aici

"Eu am fost primit ca între prieteni aici. Am o excelentă relaţie şi cu preşedintele Barroso, şi cu preşedintele Van Rompuy", a declarat Băsescu.

De asemenea, şeful statului a arătat că el nu a primit din partea Comisiei Europene un "to do list".

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o vizită de lucru, vineri, la Bruxelles, în cursul căreia a avut întâlniri cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, cu comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding, şi cu preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy.

La cele trei întâlniri nu au fost prevăzute declaraţii de presă comune ale preşedintelui Băsescu cu vreunul dintre oficialii europeni, ci doar oportunităţi foto şi de imagine la începutul discuţiilor, la care au acces doar fotograful şi cameramanul oficiali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici