Băsescu: Nu-mi duceţi grija ce fac la toamnă

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut, luni, celor care îi pun întrebări privind candidatura sa la viitoarele alegeri prezidenţiale, să nu-i mai ducă "grija" ce va face în toamnă, menţionând că la momentul potrivit va lua decizia cea mai bună.

9 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu-mi duceţi grija ce fac la toamnă

Băsescu: Nu-mi duceţi grija ce fac la toamnă (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, după întâlnirea cu grupurile parlamentare ale PDL din Camera Deputaţilor şi Senat, despre candidatura sa la viitoarele alegeri prezidenţiale, şeful statului a spus că a existat în cadrul discuţiilor şi întrebarea privind candidatura sa în toamnă şi că are rugămintea să nu i se mai ducă grija, pentru că la momentul potrivit va lua decizia cea mai bună.

"Întrebarea există şi rugămintea mea este, până şi la dumneavoastră, nu numai la ei, să nu îmi mai duceţi grija ce o să fac la toamnă. Vă asigur că o să fac ce trebuie, dar până una alta am alte priorităţi. Priorităţile mele sunt diminuarea efectelor crizei, continuarea reformelor, acestea sunt priorităţile mele. La momentul potrivit voi lua decizia cea mai bună, vă asigur", a declarat Băsescu.

Întrebat dacă parlamentarii PDL i-au cerut să spună dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, preşedintele a răspuns: "Da. Şi am răspuns la fel cum vă răspund şi dumneavoastră, nu îmi mai duceţi grija până la toamnă. Ce vreţi, până atunci să mă joc în nisip cu lopăţele?".

Băsescu a făcut aluzie la faptul că, recent, liderul PSD, Mircea Geoană, propus în forurile partidului pentru a candida la alegerile prezidenţiale, s-a jucat cu lopăţica, împreună cu doi copii, într-un parc din Târgu Jiu, în cadrul unei vizite pe care a făcut-o prin municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici