Băsescu: PD, singurul partid de a cărui expertiză beneficiez din când în când (AUDIO)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că PD este singurul partid de a cărui expertiză beneficiază "din când în când".

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu: PD, singurul partid de a cărui expertiză beneficiez din când în când (AUDIO)

Băsescu: PD, singurul partid de a cărui expertiză beneficiez din când în când

Întrebat ce a discutat marţi la Neptun cu reprezentanţii PD, Băsescu a răspuns că acesta este singurul partid cu care se consultă pentru că dincolo de consilierea pe care o primeşte de la consilieri de la Cotroceni, are nevoie de expertiza şi de abordările politice ale partidelor.

El a adăugat că se consultă cu reprezentanţi ai PD, fie că sunt vicepreşedinţi sau membri ai BPN, pentru că mulţi dintre aceştia au experienţă şi o percepţie exactă a abordărilor politice din punct de vedere al partidului.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, marţi, cu liderii PD, probabil la Neptun, subiectul abordat fiind cel al moţiunii de cenzură anunţate de PSD şi al variantelor de lucru faţă de acest demers, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Traian Băsescu şi liderii democraţi au convenit, se pare, că PD nu trebuie să accepte sub nicio formă negocierile oficiale cu "PSD-ul lui Iliescu şi Hrebenciuc", au spus sursele citate.

Nu este exclusă însă o întâlnire de taină PD-PSD, au mai precizat aceleaşi surse, care au completat că mandatul democraţilor pentru această discuţie nu poate fi decât susţinerea necondiţionată a anunţatei moţiuni de cenzură.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici