Băsescu: Ponta are salariu mai mare cu doctoratul plagiat. Copiii daţi afară de la BAC cum se simt?

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă seară, la plecarea de la sediul de campanie, că premierul Victor Ponta a obţinut un salariu mai mare de pe urma doctoratului, întrebându-se cum se simt copiii daţi afară de la Bacalaureat pentru copiat când premierul este acuzat de plagiat.

961 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ponta are salariu mai mare cu doctoratul plagiat. Copiii daţi afară de la BAC cum se simt?

Băsescu: Ponta are salariu mai mare cu doctoratul plagiat. Copiii daţi afară de la BAC cum se simt? (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Băsescu a acuzat, fără să nominalizeze, un ziarist care i-ar fi luat apărarea premierului Victor Ponta în cazul doctoratului.

"Te uiţi la copiii care au dat Bacalaureatul şi au fost daţi afară din Bacalaureat anul trecut fără să mai aibă dreptul să mai dea în toamnă examen. Te uiţi la copiii de anul ăsta care la fel au fost daţi afară din Bacalaureat tot pentru copiat şi nu au dreptul să dea examenul din nou în toamnă. Oare cum s-or simţi copiii ăştia, ce frustrare au, când văd că ziarişti în care ar trebui să aibă încredere apără un hoţ mai mare decât ei? Omul ăsta şi-a adăugat titluri care i-au permis să aibă un salariu mai mare fiind doctor, oare ce crede ziaristul care susţine că «să vedem...» şi încearcă o diversiune, ce crede el de modul cum privesc copiii la ziarist şi la primul ministru al României", a spus Băsescu.

Preşedintele suspendat a fost întrebat ce ar fi făcut el în locul lui Victor Ponta, dacă s-ar fi aflat în aceeaşi situaţie.

"În primul rând, aş recunoaşte cum am recunoscut şi faptul că am avut oarecari probleme, le-am recunoscut, le-am rezolvat, dar trebuie recunoscute. Bineînţeles, atunci când ai furat cu adevărat, oricât ai recunoaşte, tot trebuie să pleci din funcţia publică", a răspuns preşedintele suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici