Băsescu se află la Constanţa, unde filmează un interviu pentru CNN în terminalul portuar

Preşedintele Traian Băsescu se află, vineri, la Constanţa, el filmând, în terminalul de containere din Port, pentru o emisiune a postului american de ştiri CNN.

982 afișări
Imaginea articolului Băsescu se află la Constanţa, unde filmează un interviu pentru CNN în terminalul portuar

Traian Băsescu (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Domnul preşedinte acordă astăzi un interviu lui Becky Anderson de la CNN, pentru emisiunea «The Gateway», care prezintă Portul din Constanţa în seria de emisiuni despre hub-uri de transport internaţionale", a precizat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

Emisiuni anterioare au fost dedicate Portului din Dubai, reţelei feroviare din Japonia şi Aeroportului din Singapore.

Emisiunea despre Portul Constanţa în care este ghid preşedintele Băsescu va fi difuzată de CNN în mai multe episoade pe parcursul lunii mai.

Terminalul de containere din Portul Constanţa este cel mai mare de la Marea Neagră.

Preşedintele Băsescu va rămâne la vila de protocol de la Neptun pentru a petrece acest sfârşit de săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici