Becali: M-am rugat pentru ăştia, CPC, sunt majoritatea homosexuali

Preşedintele PNG Gigi Becali - care figurează pe lista neagră a CPC a declarat, duminică, că s-a rugat la muntele Athos, pentru iertarea păcatelor CPC, întrucât membrii acesteia ar fi, în majoritate, homosexuali.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: M-am rugat pentru ăştia, CPC, sunt majoritatea homosexuali

Becali: M-am rugat pentru ăştia, CPC, sunt majoritatea homosexuali

"Nu ştiu de ce au procedat aşa. Acum, când am fost la Muntele Athos m-am rugat pentru toată lumea şi în special pentru homosexualii din România. Şi pentru ăştia, Coaliţia pentru un Parlament Curat m-am rugat, pentru iertarea păcatelor lor, sunt majoritatea homosexuali acolo. În loc să mă aprecize, ei mă contestă", a comentat Becali - pe Aeroportul Internaţional "Aurel Vlaicu", la revenirea de la Muntele Athos - includerea sa pe lista neagră a CPC.

Preşedintele PNG Gigi Becali, deputaţii PSD Adrian Severin şi Ioan Mircea Paşcu, fostul ministru Daniel Dăianu, figurează pe lista candidaţilor la alegerile europene care nu corespund criteriilor de eligibilitate propuse de Coaliţia Pentru un Parlament Curat.

Reprezentanţii CPC au făcut publică această listă duminică, într-o conferinţă de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici