Blaga: 90 la sută din eşaloanele 2 şi 3 ale Guvernului sunt ocupate de pesedişti, care candidează

Vasile Blaga a declarat, marţi, la Timişoara, că în timp ce PNL nu are niciun om în Guvernul tehnocrat, PSD, "care în fiecare zi spune că e în opoziţie", are membri de partid în eşaloanele 2 şi 3, membri care acum se suspendă din funcţiile deţinute pentru a putea candida la locale.

198 afișări
Imaginea articolului Blaga: 90 la sută din eşaloanele 2 şi 3 ale Guvernului sunt ocupate de pesedişti, care candidează

Blaga: 90 la sută din eşaloanele 2 şi 3 ale Guvernului sunt ocupate de pesedişti, care candidează

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă de jurnalişti cum comentează afirmaţiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis, luni, la Timişoara, care spunea că Guvernul nu îi aparţine şi este unul provizoriu până la următoarele alegeri, copreşedintele PNL Vasile Blaga a răspuns: "Vă reamintesc că partidele politice au fost chemate la Cotroceni după demisia Guvernului Ponta. Şi atunci partidele, inclusiv PNL, probabil mulţi şi din colegii noştri aşteptau să formăm un guvern atunci, au spus un lucru foarte simplu: noi, PNL, nu vom ajunge la putere decât prin alegeri".

Blaga a adăugat că, în timp ce PNL nu are niciun om în actualul Guvern, membrii PSD ocupă eşaloanele 2 şi 3 şi chiar se suspendă din funcţiile deţinute în această perioadă pentru a putea participa la alegerile locale.

"Ce a spus o parte a presei, că e guvernul lui Iohannis, asta e treaba celor care au spus-o. Preşedintele a spus-o cu subiect şi predicat şi sunt de acord cu el. Ce am spus şi noi, că nu vom avea niciun om în Guvern. Şi, e adevărat, nu avem niciun om în acest Guvern, nici actual, nici fost membru. Nu poate spune asta PSD-ul, care, până la urmă, în fiecare zi spune că e în opoziţie, dar, în proporţie de 90 la sută eşaloanele 2 şi 3 sunt ocupate – funcţii de conducere, secretari de stat, şefi de agenţii - de pesedişti. Cu carnete! Unii din deconcentrate şi candidează. Dacă mergeţi în Oltenia, Muntenia şi Moldova o să îi vedeţi. Pe primele zece poziţii, zece directori de deconcentrate, care se suspendă pe această perioadă a campaniei ca să poată să candideze. Deci preşedintele a spus un lucru foarte corect şi sunt de acord cu el", a mai spus Blaga.

Vasile Blaga este prezent, marţi, la Timişoara, la lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici