Blaga: Am convocat marţi, împreună cu Iohannis, şedinţa BPN al PNL şi a grupurilor parlamentare

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, copreşedinte al noului PNL a declarat, luni, că împreună cu Klaus Iohannis a convocat reuniunea BPN al PNL şi a grupurilor parlamentare, pentru marţi, unde se va discuta pe marginea strategiei politice de urmat după câştigarea prezidenţialelor.

2341 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am convocat marţi, împreună cu Iohannis, şedinţa BPN al PNL şi a grupurilor parlamentare

Klaus Iohannis şi Vasile Blaga (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am convocat împreună cu încă copreşedinte Klaus Iohannis şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, la care sunt invitaţi toţi copreşedinţii din ţară pentru mâine, la ora 13.00, urmând ca la ora 14.00 să avem întâlnirea cu grupurile parlamentare, care să insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia şi să cadă şi să începem şi discuţiile pentru întreaga legislaţie electorală”, a spus Blaga.

Liderul PDL a susţinut că marţi se va discuta şi legat de strategia politică de urmat după câştigarea prezidenţialelor.

El a fost întrebat dacă există o diferenţă de poziţie între el şi Klaus Iohannis în privinţa demisiei solicitate premierului Victor Ponta.

"Nu există niciun fel de deosebire între declaraţia mea şi a domnului Klaus Iohannis. Domnia sa a spus Guvernul să analizeze şi cei vinovaţi să plătească. Păi şeful Guvernului este, după ştiinţa mea, încă, domnul Ponta", a afirmat Blaga.

Liderul PDL a evitat să avanseze ideea unei moţiuni de cenzură, menţionând că acest lucru se va stabili la şedinţa conducerii partidului de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici