Blaga: Am dat un vot responsabil pentru Bucureşti (video)

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat, duminică, după vot, că a dat "un vot responsabil pentru Bucureşti, pentru un oraş frumos, sănătos, curat şi prosper" şi a mărturisit că are emoţii în privinţa rezultatului scrutinului, pentru că nu este "din piatră".

22 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am dat un vot responsabil pentru Bucureşti (video)

Blaga: Am dat un vot responsabil pentru Bucureşti, pentru un oraş frumos, sănătos, curat şi prosper (Imagine: Mediafax Foto)

"Normal că am emoţii, nu sunt din piatră. Orice om are emoţii. Am dat un vot responsabil, pentru un oraş frumos, sănătos, curat, prosper şi ceea ce sper este să o facă astăzi foarte mulţi bucureşteni. Până la urmă, ei să hotărască şi nu alţii în locul lor", a declarat Blaga.

Întrebat cum crede că va fi prezenţa la vot, Vasile Blaga a spus că speră să fie mai mare decât în primul tur.

"În primul tur, oamenii au văzut că nu va fi ales primarul de prima dată şi cred că se vor mobiliza astăzi", a spus Blaga, adăugând că, din punctul său de vedere, "şi timpul ajută", adică "să nu plouă dar să fie aşa".

Vasile Blaga a votat la secţia 116 deschisă la Liceul I.L. Caragiale din Sectorul 1. El a venit la vot împreună cu soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici