Blaga: Cerem demisia lui Ponta, cel care l-a numit în funcţia de director ISC pe Constantin Grăjdan

Şeful de campanie al PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că PDL cere demisia premierului Victor Ponta, cel care l-a numit pe Constantin Grăjdan în funcţia de director al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii (ISC).

1534 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cerem demisia lui Ponta, cel care l-a numit în funcţia de director ISC pe Constantin Grăjdan

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Blaga a spus că în ultima şedinţă de guvern Victor Ponta a trecut în subordinea sa Inspectoratul de Stat în Construcţii şi a arătat că această decizie a fost premeditată.

"Ieri (miercuri n.r.), Inspectoratul de Stat în Construcţii a anunţat în instanţă că nu are nicio pretenţie în dosarul în care Adrian Năstase este judecat pentru fapte de corupţie. Cu asemenea manevră, Guvernul Ponta încearcă să se substituie justiţiei. Suntem foarte îngrijoraţi de modul în care Guvernul Ponta intervine în actul de justiţie. Cerem demisia imediată a lui Constantin Grăjdan din funcţia de director al Inspectoratului de Stat în Construcţii şi demisia lui Victor Ponta, cel care l-a numit în această funcţie", a afirmat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

El a criticat şi numirea lui Daniel Constantin la Ministerul Agriculturii, "cel care îi este îndatorat lui Dan Voiculescu".

"Ca ministru al Agriculturii ar trebui să lupte în instanţă pentru a recupera un prejudiciu de 60 de milioane către stat de la şeful de partid. Guvernul Ponta numeşte miniştri şi pune la treabă ministere pentru a-şi feri protejaţii", a mai spus Vasile Blaga.

Constantin Adrian Balaban-Grăjdan a fost demis de premierul Victor Ponta de la conducerea Inspectoratului de Stat pentru Construcţii (ISC) din cauza "comportamentului" său, şeful instituţiei luând decizii fără să îl informeze pe primul-ministru, a anunţat, joi, Guvernul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici