Blaga, despre dreapta: Discutăm după 26 mai. Ştim cum se fac lucrurile, fără persoane providenţiale

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că democrat-liberalii vor avea după 26 mai o discuţie despre refacerea dreptei, arătând că PDL ştie cum se fac lucrurile, "fără impuneri şi fără persoane providenţiale".

164 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre dreapta: Discutăm după 26 mai. Ştim cum se fac lucrurile, fără persoane providenţiale

Blaga, despre dreapta: Discutăm după 26 mai. Ştim cum se fac lucrurile, fără persoane providenţiale (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat după şedinţa BPN al PDL despre refacerea dreptei şi dacă s-a discutat în PDL despre o unire cu PNL şi cu PNŢCD.

"Poate după 26 mai. Noi întotdeauna discutăm şi avem în minte şi în suflet unitatea dreptei, mai ales că suntem partidul care a participat la construcţii câştigătoare de fiecare dată. Noi suntem unul dintre cele două componente ale Alianţei Dreptate şi Adevăr care a câştigat algerile şi a guvernat după 2004. Noi suntem parte a unei fuziuni care se numeşte chiar PDL, PD+PLD au făcut PDL care a câştigat alegerile din 2009. Iată, ştim cum se fac lucrurile, nu dictate, cu analize serioase, fără impuneri, fără persoane providenţiale, lumea are nevoie de oameni normali şi de linişte în ţara asta", a precizat Vasile Blaga într-o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici