Blaga, despre Iniţiativa România Liberală: Un ONG. Preocupările noastre sunt cu totul altele

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, luni, ce părere are despre participarea unor democrat-liberali la lansarea Iniţiativei România Liberală, el răspunzând că este vorba despre un ONG, iar preocupările sale sunt cu totul altele, respectiv de a reface PDL.

207 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre Iniţiativa România Liberală: Un ONG. Preocupările noastre sunt cu totul altele

Blaga, despre Iniţiativa România Liberală: Un ONG. Preocupările noastre sunt cu totul altele

Întrebat în legătură cu faptul că unii democrat-liberali vor participa la lansarea Iniţiativei România Liberală, Blaga a spus: "Este vorba din câte am înţeles de un ONG, o iniţiativă politico-civică care să dezbată problemele liberalismului de astăzi din România. Mai multe nu pot să comentez".

"Preocupările noastre sunt cu totul altele, şi anume este vorba de activitatea pe care trebuie s-o depunem pentru a reface PDL, pentru că iată va trebui să ne exprimăm cât mai clar împotriva activităţii acestui guvern sau a măsurilor pe care le ia şi care nu sunt conforme cu interesele României", a spus preşedintele PDL.

Platforma politico-civică Iniţiativa România Liberală, care îi are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun, urmează să fie lansată luni, la eveniment fiind invitaţi să participe şi Mihai Răzvan Ungureanu şi Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici