Blaga, despre remanierea Guvernului Cioloş: Dacă erau numiţi politic, mulţi miniştri plecau demult

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, într-o emisiune televizată, că cele două mari partide PNL şi PSD susţin în continuare Guvernul Cioloş, dar că, din cauza declaraţiilor "cel puţin interesante", mulţi dintre miniştri ar fi trebuit să plece.

338 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre remanierea Guvernului Cioloş: Dacă erau numiţi politic, mulţi miniştri plecau demult

Blaga, despre remanierea Guvernului Cioloş: Dacă erau numiţi politic, mulţi miniştri plecau demult

"Este la latitudinea premierului Cioloş dacă remaniază miniştri, în acest moment, însă mulţi dintre miniştri au avut poziţii interesante, dacă ar fi fost numiţi politic, plecau demult", şi-a exprimat opinia Vasile Blaga. El a dat ca exemplu prestaţia Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, din ultimele două săptămâni.

"Ministrul Agriculturii a susţinut nişte declaraţii nelalocul lor, că salamul se spală cu oţet, apoi că întreg bugetul României a fost dus cu camionul peste graniţă, declaraţii pe care nu le-a explicat", a afirmat copreşedintele liberal. În privinţa legii salarizării, Blaga a spus că este normal să fie creşteri salariale pentru că este al doilea an consecutiv de creştere economică "şi trebuia să se vadă acest lucru şi în veniturile oamenilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici