Blaga discută cu şefii judeţeni PNL şi PDL despre obiectivul la prezidenţiale: 35% în turul I

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şeful campaniei lui Klaus Iohannis, discută, la ora transmiterii acestei ştiri, cu şefii organizaţiilor judeţene ale PDL şi PNL despre obiectivul ACL la prezidenţiale, respectiv obţinerea unui scor minim de 35% din voturi, au declarat pentru MEDIAFAX surse din ACL.

369 afișări
Imaginea articolului Blaga discută cu şefii judeţeni PNL şi PDL despre obiectivul la prezidenţiale: 35% în turul I

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, la reuniunea care a început în jurul orei 14.00 la Palatul Parlamentului, Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur discută cu liderii filialelor PNL şi PDL pentru a stabili numărul de voturi pe care trebuie să-l obţină ACL în fiecare judeţ.

Discuţiile vizează obţinerea unui scor de 35% la nivel naţional, respectiv 3,4 milioane de voturi în primul tur de scrutin al prezidenţialelor, au relatat aceleaşi surse.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a sosit şi el la discuţii, după aproximativ 40 de minute de la începerea întâlnirii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici