Blaga, întrebat dacă a fost contactat de cineva de la PMP: Au alte treburi, se omoară între ei

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, întrebat dacă a fost contactat până acum de cineva de la PMP sau de Elena Udrea, că cei din Mişcarea Populară "au alte treburi, se omoară între ei".

598 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat dacă a fost contactat de cineva de la PMP: Au alte treburi, se omoară între ei

Blaga, întrebat dacă a fost contactat de cineva de la PMP: Au alte treburi, se omoară între ei (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat, înainte de şedinţa BPN al PDL, dacă a fost contactat până în acest moment de cineva de la PMP sau de Elena Udrea. "Păi nu, că văd că au alte treburi, se omoară între ei acum", a precizat Blaga.

El a vorbit şi despre construcţia de dreapta care în opinia liderului PDL ar trebui să înceapă cu colaborarea dintre principalele forţe politice de pe partea dreaptă PDL şi PNL.

"Ea (construcţia de dreapta - n.r.) trebuie să înceapă cu această colaborare între principalele două forţe politice de pe partea dreaptă, sensibil egale, în ordine PNL şi PDL. Şi eu cred că vor veni şi alte formaţiuni şi alte structuri", a adăugat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici