Blaga: Mişcarea Populară, făcută la nervi, critică PDL în loc să critice USL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Mişcarea Populară este "o construcţie făcută la nervi" şi a criticat faptul că această fundaţie de centru-dreapta critică PDL şi nu USL.

366 afișări
Imaginea articolului Blaga: Mişcarea Populară, făcută la nervi, critică PDL în loc să critice USL

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebat cum vede colaborarea cu Mişcarea Populară şi situaţia în care această fundaţie ar avea un candidat pentru prezidenţiale, Blaga a răspuns că nici nu i-ar fi pomenit numele acestei "construcţii" dacă nu ar fi fost întrebat de ziarişti.

"Mişcarea Populară este o fundaţie. Eu nici nu i-aş fi pomenit numele, că nu prea mă interesează, ca să fiu foarte clar, dacă dumneavoastră nu ridicaţi această temă a Mişcării Populare. Eu am văzut şi ieri o fundaţie care desigur are obiective de centru-dreapta declarate asumate. Am văzut cine era pe scenă", a precizat Blaga.

El a arătat că îl deranjează că liderul acestei "construcţii" critica PDL şi nu USL pe motiv că PDL nu a avut criterii de competenţă.

"Nu mă deranjează decât un singur lucru, spune liderul acestei construcţii, construcţie, să fim serioşi, făcute la nervi, pentru că nu şi-a găsit să critice acolo USL-ul, dacă tot este o fundaţie de centru-dreapta, critica PDL-ul, că PDL are criterii de integritate, dar nu a avut criterii de competenţă. Păi pe scenă erau trei miniştri propuşi de PDL, susţinuţi de PDL, care acum sunt consilieri prezidenţiali, respectiv domnul Funeriu, domnul Drăgoi şi domnul Lăzăroiu. Atunci am avut criterii?", a mai spus Blaga.

Preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat, duminică, în conferinţa de presă prilejuită de lansarea fundaţiei, că Traian Băsescu este "tatăl" spriritual al organizaţiei, el arătând că PDL intră în lista de partide de care membrii fundaţiei s-au "săturat".

Marian Preda a mai spus, întrebat dacă a primit semnale dinspre PDL pentru înscrieri în fundaţie, că această formaţiune face parte din lista de partide de care membrii Mişcării Populare s-au săturat.

"PDL-ul este parte din clasa politică. PDL, de exemplu, este cred singurul partid politic care a avut nişte criterii de integritate, dar PDL nu a avut criterii de competenţă în promovarea internă. Poate şi de asta s-a ajuns la situaţia de la ultimele alegeri. PDL-ul intră în lista noastră de partide de care ne-am săturat", a spus Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici