Blaga susţine o schimbare a denumirii şi a siglei PDL

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, susţine o schimbare a denumirii şi a siglei partidului, însă precizează că aceasta trebuie să se facă printr-o "abordare coerentă" cu Partidul Popular European.

29 afișări
Imaginea articolului Blaga susţine o schimbare a denumirii şi a siglei PDL

Blaga susţine o schimbare a denumirii şi a siglei PDL (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, referitor la o posibilă schimbare a denumirii şi a siglei PDL, că acest lucru trebuie să se facă printr-o "abordare coerentă" cu Partidul Popular European (PPE).

"Sunt discuţii de parcurs. Personal cred că va trebui să facem acest lucru şi printr-o abordare coerentă cu Partidul Popular European, dar toate la timpul lor", a afirmat Vasile Blaga, menţionând că timpul până la Convenţia Naţională a PDL este prea scurt, dar trebuie făcuţi paşi în continuare.

Întrebat dacă trebuie schimbată denumirea şi sigla partidului, secretarul general al PDL a răspuns: "Opinia mea este că da, dar în timp, într-un timp scurt".

Vasile Blaga a precizat că o astfel de decizie va trebui luată până la alegerile locale din 2012.

Vasile Blaga, Sever Ionescu şi Valeriu Stoica au participat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, la o dezbatere publică cu tema "Doctrina populară - sinteza valorilor şi principiilor dreptei", iniţiată de Institutul de Studii Populare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici