Blaga: Văd că dintr-o dată Traian Băsescu şi-a reevaluat poziţia faţă de Ponta şi Dragnea

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca răspuns la criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, că vede că dintr-odată acesta şi-a reevaluat poziţia faţă de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, adăugând că preşedintele "se pricepe foarte bine la reevaluări".

2117 afișări
Imaginea articolului Blaga: Văd că dintr-o dată Traian Băsescu şi-a reevaluat poziţia faţă de Ponta şi Dragnea

Victor Ponta şi Liviu Dragnea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat ce părere are despre criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, Vasile Blaga a răspuns: "Nu ştiu, văd că dintr-odată Victor Ponta şi Liviu Dragnea sunt foarte buni, asta am înţeles de la domnul preşedinte. Ponta şi Dragnea erau cei care înainte conduceau ostilităţile împotriva lui Băsescu. Acum văd că a reevaluat din nou, se pricepe la reevaluări foarte bine".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a criticat conducerea actuală a PDL şi pe liderul Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului după alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru rezultatele proaste obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici