Boc a cerut prefecţilor să promoveze interesul Guvernului

Premierul Boc a cerut, duminică, prefecţilor să promoveze interesele Guvernului în teritoriu, stabilite prin programul de guvernare, şi nu interesul politic al partidelor din care provin, arătând că România are un singur Executiv, iar prefecţii sunt reprezentanţi ai Guvernului şi nu ai partidelor.

18 afișări
Imaginea articolului Boc a cerut prefecţilor să promoveze interesul Guvernului

Boc a cerut prefecţilor să promoveze interesul Guvernului (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă solicit să ţineţi cont de interesul Guvernului, stabilit prin programul de guvernare. Interesul politic nu trebuie să se suprapună peste interesul Guvernului. Aveţi un singur stăpân, care este legea", a spus Boc prefecţilor, în videoconferinţa susţinută duminică, de la Palatul Victoria.

El a solicitat prefecţilor să trateze cu maximă responsabilitate şi modul de aplicare a actelor normative emise de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici