Boc, Blaga şi Paleologu îşi prezintă moţiunile sâmbătă la PDL Iaşi

Candidaţii la şefia PDL, Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, îşi vor prezenta, sâmbătă, moţiunile pe rând în faţa democrat-liberalilor ieşeni, fiind pentru prima dată când cei trei competitori se întâlnesc în aceeaşi zi cu reprezentanţii unei filiale judeţene a partidului.

54 afișări
Imaginea articolului Boc, Blaga şi Paleologu îşi prezintă moţiunile sâmbătă la PDL Iaşi

Boc, Blaga şi Paleologu îşi prezintă moţiunile sâmbătă la PDL Iaşi (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Liderul interimar al PDL Iaşi, Mihaela Popa, a afirmat că sâmbătă primul care îşi va prezenta moţiunea va fi Vasile Blaga, începând cu ora 11.00, urmat de Toader Paleologu la ora 13.30 şi Emil Boc la ora 15.00.

"Întâlnirile candidaţilor cu membrii PDL Iaşi vor avea loc în aceeaşi sală, la un hotel din centrul Iaşiului. Vor fi peste 200 de democrat-liberali din judeţ. După prezentare, fiecare moţiune va primi un vot. Pot fi susţinute şi toate cele trei moţiuni. Acest lucru nu înseamnă automat că va reprezenta votul delegaţilor filialei la congresul din 14 mai", a declarat liderul PDL Iaşi, Mihaela Popa, susţinătoare a moţiunii Blaga.

În PDL Iaşi, opiniile privind susţinerea celor trei candidaţi la şefia partidului sunt împărţite, mai mulţi parlamentari afirmând că vor vota la congres moţiunea lui Emil Boc.

Este pentru prima dată când cei trei candidaţi la şefia PDL îşi prezintă moţiunile în aceeaşi zi într-o filială judeţeană.

Primul care a anunţat că sâmbătă, 30 aprilie, va fi prezent la Iaşi a fost Vasile Blaga, prezenţa lui Emil Boc şi a lui Toader Paleologu fiind confirmată abia în cursul zilei de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici