Boc: Cravata mov nu este singurul argument pentru respingerea moţiunii de cenzură

Premierul Boc a răspuns afirmaţiilor din Parlament ale liderului PSD Victor Ponta legate de cravata mov cu care s-a prezentat la dezbaterea moţiunii de cenzură, spunând că această culoare a cravatei nu este "singurul argument" pentru respingerea moţiunii şi că e necesar să se şi voteze în.acest sens

132 afișări
Imaginea articolului Boc: Cravata mov nu este singurul argument pentru respingerea moţiunii de cenzură

Boc: Cravata mov nu este singurul argument pentru respingerea moţiunii de cenzură (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cravata nu este singurul argument pentru respingerea moţiunii, trebuie să se şi respingă moţiunea", a spus Boc, întrebat de jurnalişti dacă a ales să poarte o cravată de culoare mov pentru ca moţiunea să fie respinsă.

În privinţa declaraţiei lui Ponta conform căruia premierul repetă ca un "papagal" că România iese din criză, Boc s-a rezumat la a spune că ulterior se va vedea cine a avut dreptate.

Şeful Guvernului a susţinut aceste declaraţii în faţa presei după ce a ieşit din nou din sala în care parlamentarii dezbat moţiunea de cenzură la adresa Guvernului.

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, miercuri, în plenul Parlamentului, că dacă Emil Boc nu va fi demis miercuri de opoziţie, acesta va fi demis joi de către preşedintele Traian Băsescu.

Liderul PSD a adăugat că, dacă va purta tot cravata mov şi joi, poate premierul îl va impresiona pe Traian Băsescu, iar şeful statului nu îl va mai "concedia" joi, ci vineri.

Ponta a mai spus că premierul este "papagal", deoarece repetă că România iese din criză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici