Boc: Croitoru mi-a invocat o problemă personală ca motiv pentru care a renunţat

Premierul desemnat Emil Boc a susţinut că deputatul Cătălin Croitoru, avizat de colegiul Director al PDL pentru portofoliul Educaţiei, nu a renunţat la această nominalizare din cauza bugetului alocat domeniului, ci a invocat o problemă de ordin personal.

28 afișări
Imaginea articolului Boc: Croitoru mi-a invocat o problemă personală ca motiv pentru care a renunţat

Boc: Croitoru mi-a invocat o problemă personală ca motiv pentru care a renunţat (Imagine: Mediafax Foto)

"Bugetul va fi aprobat săptămâna viitoare. Nu a fost aprobat bugetul de stat pe 2010, Croitoru mi-a invocat o problemă personală ca motiv pentru care a renunţat", a răspuns Boc la o întrebare a presei pe tema retragerii lui Cătălin Croitoru.

Deputatul Cătălin Croitoru, avizat de colegiul Director al PDL pentru portofoliul Educaţiei, Tineretului şi Sportului, a renunţat la nominalizare în urma discuţiilor din cadrul şedinţei de Guvern de sâmbătă, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Potrivit surselor citate, Cătălin Croitoru a declinat nominalizarea pentru portofoliul Educaţiei, deşi fusese votat de Colegiul Director al PDL, vineri, cu 34 de opţiuni favorabile şi 32 împotrivă.

Decizia deputatului PDL de a nu accepta portofoliul Educaţiei ar avea legătură, potrivit surselor democrat-liberale, cu discuţiile care au avut loc sâmbătă la Palatul Victoria, pe tema construcţiei bugetului de stat pe 2010.

Pentru postul de ministru al Educaţiei a fost nominalizat în final Daniel Funeriu (PDL).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici