Boc: Evaluarea miniştrilor şi remanierea, discutate într-o reuniune a grupurilor parlamentare PDL

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că discuţiile referitoare la evaluarea miniştrilor precum şi cele privind remanierea guvernamentală vor avea loc într-o reuniune a grupurilor parlamentare ale PDL ce se va desfăşura, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

22 afișări
Imaginea articolului Boc: Evaluarea miniştrilor şi remanierea, discutate într-o reuniune a grupurilor parlamentare PDL

Boc: Evaluarea miniştrilor şi remanierea, discutate într-o reuniune a grupurilor parlamentare PDL (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

La finalul şedinţei de plen a Senatului, premierul Emil Boc a fost întrebat de către jurnalişti dacă va discuta, marţi seară, cu grupul PDL din această Cameră a Parlamentului despre remanierea guvernamentală.

"Discutăm problemele actului de guvernare. Şi înainte de a intra în plen am discutat acte normative care s-au aflat pe ordinea de zi, o să discutăm şi despre acte normative care se află în pregătire, şi vom avea o discuţie pe toate componentele activităţii economice a Guvernului în perioada următoare. Atunci când va fi şi grupul de la Camera Deputaţilor vom discuta, evident, şi alte aspecte politice. Acum discutăm componente care ţin de actul de guvernare", a spus Boc.

În opinia sa, discuţiile referitoare la evaluarea activităţii miniştrilor şi remanierea guvernamentală vor avea loc săptămâna viitoare.

La ora difuzării acestei ştiri, reprezentanţii grupului parlamentar al PDL de la Senat se întâlnesc cu premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici