Boc exclude o eventuală remaniere pentru perioada următoare

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că nu este avută în vedere o eventuală remaniere guvernamentală pentru perioada următoare, arătând că abia acum se poate considera că au fost înlăturate "barierele birocratice" care împiedicau miniştrii să aplice programul de guvernare.

30 afișări
Imaginea articolului Boc exclude o eventuală remaniere pentru perioada următoare

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Executivului a fost întrebat dacă are în vedere o remaniere guvernamentală după alegerile europarlamentare şi prezentarea raportului de ţară.

"Guvernul lucrează la parametri normali, nu avem în vedere niciun fel de remaniere, ci dimpotrivă, sunt convins că în perioada următoare miniştrii vor apăsa şi mai mult pe pedala acceleraţiei activităţii guvernamentale, atât în privinţa susţinerii investiţiilor, cât şi a celorlalte domenii de care se ocupă. Eu cred că abia acum putem vorbi de faptul că au fost înlăturate toate barierele de natură birocratică ce împiedicau miniştrii să poată pune în practică programele noului Guvern şi acum lucrăm la turaţia potrivită", a spus Boc, la postul public de radio.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, într-un interviu pentru Cotidianul, referitor la o eventuală remaniere în cazul realegerii în funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu, că "remanierea se poate întâmpla oricând", că nu trebuie să ne aşteptăm la o remaniere, dar aceasta poate să aibă loc, din punct de vedere constituţional, oricând "pe 8, pe 9, pe 10, în cinstea lui 11 iunie când a fost naţionalizarea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici