Boc: Nici Alianţa Socialistă, nici mogulii nu au reuşit să dezbine PDL

Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă, la Deva, că "nici Alianţa Socialistă, nici mogulii nu au reuşit şi nu vor reuşi să dezbine PDL", ci dimpotrivă partidul va "ieşi mai întărit şi mai puternic" după alegerile din 15 mai.

343 afișări
Imaginea articolului Boc: Nici Alianţa Socialistă, nici mogulii nu au reuşit să dezbine PDL

Boc: Nici Alianţa Socialistă, nici mogulii nu au reuşit să dezbine PDL (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Împreună, după 15 mai, vom face partidul mai unit, mai solidar, astfel încât să câştigăm următoarele bătălii electorale. Nici Alianţa Socialistă, nici mogulii nu au reuşit şi nu vor reuşi să dezbine PDL, dimpotrivă, acest partid va ieşi mai întărit şi mai puternic, cu echipa de învingători din 15 mai şi vom continua cu ceea ce trebuie pentru România ca această ţară să performeze, iar partidul de guvernare să îşi continue şi după 2012 actul de guvernare", a spus Boc.

Boc şi-a exprimat încrederea că va câştiga alegerile din 15 mai.

Premierul Boc a fost însoţit la Deva de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, de ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, de Gheorghe Flutur, de Ioan Oltean şi de Mihai Stănişoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici