Boc: Odată suspendat Băsescu, Voiculescu, şef la Senat, preia interimatul, numindu-l pe Geoană premier

Liderul PDL, Emil Boc, susţine că alianţa PSD-PC vrea să îl suspende din funcţie pe Traian Băsescu, Dan Voiculescu să fie preşedinte al Senatului, iar din postura de preşedinte interimar să îl numească pe Mircea Geoană premier, realizând astfel amnistia fiscală a celor care au furat bani publici.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Odată suspendat Băsescu, Voiculescu, şef la Senat, preia interimatul, numindu-l pe Geoană premier

Boc: Odată suspendat Băsescu, Voiculescu, şef la Senat, preia interimatul, numindu-l pe Geoană premier (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la un miting electoral organizat în comuna Snagov, din Ilfov, că, după alegerile parlamentare, alianţa PSD-PC vrea să îl suspende pe preşedintele Traian Băsescu din funcţie, pentru a putea realiza amnistia fiscală a celor care au furat şi fură din banii publici.

Potrivit lui Boc, planul PSD-PC de a-i amnistia pe cei care au furat banii publici are câţiva paşi strategici.

Astfel, mai întâi îl vor suspenda din funcţie pe şeful statului, Traian Băsescu. Mai apoi, îl vor alege pe liderul conservator, Dan Voiculescu, în funcţia de preşedinte al Senatului. Voiculescu va ocupa automat şi funcţia de preşedinte interimar al României.

Ulterior, Dan Voiculescu, conform prerogativelor constituţionale conferite preşedintelui interimar, îl va desemna ca premier pe preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Coform lui Boc, ulterior, Geoană va realiza ceea ce a promis: amnistia fiscală a tuturor celor care au furat banii publici, scutirea de impozite a acestora.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la B1Tv, că Hrebenciuc, Voiculescu, Tăriceanu şi Geoană pregătesc o nouă "lovitură de stat" după alegeri, referindu-se la o eventuală nouă suspendare din funcţie a preşedintelui, dacă acesta nu va desemna, după alegeri, premierul stabilit de ei.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în cadrul unei întâlniri cu studenţii Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, că social-democraţii analizează posibilitatea introducerii, după alegeri, a unei amnistii fiscale limitate pentru cei ce-şi aduc veniturile în legalitate.

Boc a declarat, sâmbătă, că propunerea liderului PSD Mircea Geoană privind amnistia fiscală, după alegeri, reprezintă doar o "invitaţie la corupţie" şi un mesaj către firmele care dau bani PSD şi PNL în campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici