Boc: Ordonanţa urmăreşte înlocuirea unor oameni care nu pot face faţă ritmului

Premierul Emil Boc a justificat, sâmbătă, ordonanţa privind serviciile deconcentrate declarând că prin aceasta se urmăreşte înlocuirea unor oameni care "nu pot face faţă ritmului solicitat de un ministru".

30 afișări
Imaginea articolului Boc: Ordonanţa urmăreşte înlocuirea unor oameni care nu pot face faţă ritmului

Boc: Ordonanţa cu deconcentratele urmăreşte înlocuirea unor oameni care nu pot face faţă ritmului (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Ordonanţa este necesară pentru ca noii manageri să fie în stare să ducă programul de guvernare şi să aplice politica Guvernului. Noi urmărim prin generalizarea criteriilor de performanţă să putem să înlocuim un om atunci când nu face faţă cu ritmul solicitat de către ministru", a declarat Boc, sâmbătă, la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

El a spus că Guvernul este interesat de performanţa managerială şi respectarea indicatorilor de performanţă în condiţii de criză.

"Pe noi ne interesează performanţa managerială, respectarea indicatorilor de performanţă, mai ales în condiţii dificile de criză, când trebuie să avem o cooperare foarte bună între centru şi serviciile deconcentrate ale ministerelor", a afirmat Boc.

Potrivit premierului, "manageri performanţi sunt în toate judeţele ţării", care pot ocupa aceste poziţii în serviciile deconcentrate.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR de la Cluj, la care au fost prezenţi şi lideri ai PSD, PNL şi PDL, că reprezentanţii partidelor aflate la guvernare ar trebui "să mai reflecteze" la proaspăta Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului referitoare la conducerile instituţiilor deconcentrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici