Boc: Parlamentarii PDL vor aproba declanşarea urmăririi lui Ridzi, dacă se va cere

Premierul Emil Boc a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, la Oradea, că parlamentarii PDL vor aproba o cerere a procurorului general pentru declanşarea urmăririi penale împotriva fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, dacă Parlamentul va primi o astfel de solicitare.

18 afișări
Imaginea articolului Boc: Parlamentarii PDL vor aproba declanşarea urmăririi lui Ridzi, dacă se va cere

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

"Punctul de vedere al PDL va fi acelaşi dintotdeauna. PDL consideră că justiţia trebuie să îşi spună cuvântul şi în acest caz şi nu va face din Parlament un scut, aşa cum au făcut alte partide. Iar dacă va fi cazul şi se va cere în Parlament declanşarea urmăririi penale PDL va vota pentru ca justiţia să îşi facă treaba", a afirmat Boc.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a declarat, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că a trimis o solicitare procurorului general pentru a începe urmărirea penală în cazul fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, alte şase persoane fiind învinuite în acelaşi dosar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici