Boc va lipsi la prezentarea moţiunilor lui Blaga şi Macovei la Cluj, el fiind în campanie cu Udrea

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc spune că va absenta, sâmbătă, de la prezentarea moţiunilor lui Vasile Blaga şi Monica Macovei la Cluj-Napoca, întrucât urmează să o însoţească pe Elena Udrea în campanie prin ţară.

142 afișări
Imaginea articolului Boc va lipsi la prezentarea moţiunilor lui Blaga şi Macovei la Cluj, el fiind în campanie cu Udrea

Boc va lipsi la prezentarea moţiunilor lui Blaga şi Macovei la Cluj, el fiind în campanie cu Udrea (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă va participa, sâmbătă, la prezentarea moţiunilor lui Vasile Blaga şi Monica Macovei la Cluj-Napoca, Emil Boc a răspuns că la sfârşit de săptămână va fi prins în programul de susţinere a candidaturii Elenei Udrea.

"Sâmbătă şi duminică voi fi prins în programul de susţinere a altei candidaturi, a Elenei Udrea, aşa cum am fost şi într-un alt week-end. Domnul Blaga este binevenit la Cluj-Napoca, dacă sunt în oraş, voi participa cu mare plăcere, dacă vine în perioada în care sunt în Cluj. Suntem colegi, nu duşmani. Faptul că în acest moment avem opţiuni de susţinere a unor moţiuni diferite e o chestiune normală, de partid, dar nu înseamnă că suntem adversari în PDL. Suntem susţinători ai unor moţiuni diferite. Şi doamna Macovei este binevenită la Cluj-Napoca", a afirmat Boc.

Reprezentanţii PDL Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că Vasile Blaga şi Monica Macovei îşi vor prezenta, sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, moţiunile cu care candidează la şefia partidului.

"Prezentările celor două moţiuni vor avea loc la un interval de două ore una de alta. Cea a lui Blaga la ora 13.00, iar cea a lui Macovei la ora 15.00", au precizat sursele citate.

Emil Boc a fost prezent, în 27 februarie, la lansarea moţiunii Elenei Udrea pentru funcţia de preşedinte al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici