Bode: valul cinci va începe peste trei săptămâni, numărul carantinaţilor va depăşi 115.000

Valul cinci va începe, conform previziunilor specialiştilor, peste trei săptămâni, a anunţat joi, în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii, ministrul de Interne Lucian Bode. Ministrul a estimată că numărul persoanelor aflate în carantină va depăşi 115.000.

2782 afișări
Imaginea articolului Bode: valul cinci va începe peste trei săptămâni, numărul carantinaţilor va depăşi 115.000

Bode: valul cinci va începe peste trei săptămâni, numărul carantinaţilor va depăşi 115.000

În prezent numărul persoanelor carantinate este de circa 100.000, a spus Bode, care a precizat că media zilnică a persoanelor carantinate venite din afara ţării este de aproximativ 14% din totalul celor care au intrat în ţară în ultimele şapte zile.

Ministrul a precizat că în ultimele zile s-a observat o scădere a ratei de carantinare pentru persoanele care intră în ţară.

Bode le-a spus prefecţilor să ceară verificarea zilnică a persoanelor aflate în carantină, pentru ca la sfârşitul zilei să existe o situaţie clară, la nivel naţional. El a cerut şi condiţii decente pentru cei carantinaţi - spaţii de cazare, transport şi hrană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici