Bolcaş: PRM nu dă un gir în alb niciunui partid din CGMB

Vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că PRM nu dă un gir în alb niciunei formaţiuni politice din CGMB fără a cântări foarte bine asupra consecinţelor unei asemenea alianţe.

19 afișări
Imaginea articolului Bolcaş: PRM nu dă un gir în alb niciunui partid din CGMB

Bolcaş: PRM nu dă un gir în alb niciunui partid din CGMB (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi se pare hazardat să declarăm acum că vom susţine necondiţionat o altă formaţiune politică", a subliniat el.

"Pentru a lua o hotărâre e normal ca celelalte formaţiuni politice care compun CGMB să ne convingă asupra faptului că acţiunile lor sunt benefice bucureştenilor", a menţionat Bolcaş.

Deputatul PRM a adăugat că politica de alianţe a partidului este decisă de Biroul Permanent, de organele de conducere ale partidului, care vor analiza "situaţia complexă" care s-a creat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

"Sunt aici multe imponderabile care trebuie avute în vedere, începând cu situaţia de independenţă a primarului general, condiţiile în care acesta îşi poate păstra sau nu acest statut şi, mai ales, proiectele care urmează să fie desfăşurate", a mai spus Lucian Bolcaş.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în cursul serii de luni s-a întâlnit cu liderul PNG, Gigi Becali, stabilind ca cele două formaţiuni politice să constituie majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici