Boureanu îi transmite lui Geoană: În ceea ce priveşte poreclele, rămâne cum a stabilit Iliescu!

Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că apelativul de "croitoraşul cel viteaz" pe care i l-a adresat liderul PSD Mircea Geoană este "un compliment", iar în cee ce priveşte poreclele, "rămâne cum a stabilit domnul Iliescu".

16 afișări
Imaginea articolului Boureanu îi transmite lui Geoană: În ceea ce priveşte poreclele, rămâne cum a stabilit Iliescu!

Boureau îi transmite lui Geoană: În ceea ce priveşte poreclele, rămâne cum a stabilit Iliescu! (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Boureanu a declarat că, din punctul său de vedere, "apelativul" folosit de preşedintele PSD Mircea Geoană reprezintă "un compliment", reacţionând, astfel, la afirmaţiile liderului PSD, potrivit cărora Cristian Boureanu, numit "croitoraşul cel viteaz", a primit o lecţie de politică de la echipa PSD Argeş, prin faptul că a pierdut şefia CJ.

El a ţinut să îi transmită lui Mircea Geoană că "în ceea ce priveşte poreclele, rămâne cum a stabilit domnul Iliescu", referindu-se la faptul că preşedintele de onoare al PSD l-a numit pe acesta "prostănac".

Vicepreşedintele PDL a arătat că "Argeşul este, în momentul de faţă, unul dintre cele mai corupte judeţe din ţară, la nivelul administraţiei locale".

"Domnul Geoană şi-a pierdut timpul prin America. Nu pot fi pus într-o funcţie publică şi să împart banii la rude, şi cred că am reuşit, totuşi, ca împreună cu cei de la PNL, să aducem poziţia în judeţ la peste 40%", a precizat Boureanu.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, pe care l-a numit "croitoraşul cel viteaz", a primit o lecţie de politică de la echipa PSD Argeş, prin faptul că a pierdut şefia CJ, şi l-a sfătuit ca, la început de carieră, să fie mai realist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici