Bugetul Camerei, de 235 milioane lei, mai mare decât cel prevăzut iniţial, a fost aprobat de comisii

Comisiile de buget, finanţe au adoptat, joi, bugetul Camerei Deputaţilor, în sumă de 235.385.000 lei.

159 afișări
Imaginea articolului Bugetul Camerei, de 235 milioane lei, mai mare decât cel prevăzut iniţial, a fost aprobat de comisii

Bugetul Camerei, de 235 milioane lei, mai mare decât cel prevăzut iniţial, a fost aprobat de comisii (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Ininţial, în proiectul de buget pe 2014, Camera Deputaţilor avea alocată suma de 222 milioane de lei, dar forul legislativ şi-a aprobat un buget mai mare, în sumă de 235 milioane lei.

Reprezentanţii Guvernului Gheoghe Gherghina şi Liviu Voinea au acceptat această majorare.

Secretarul general adjunct al Camerei Deputaţilor, George Dumitrică, a precizat că acest buget permite acoperirea cheltuielilor până la finalul anului 2014 şi este unul "echilibrat, realist" şi include sumele necesare cadastrării clădirii Palatului Parlamentului.

"Bugetul se ridică la nivelul anului 2013, calculat şi pentru cei 78 de parlamentari în plus", a mai spus Dumitrică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici