Burduja, întrebat dacă e „candidat de sacrificiu”: Nu, sunt un candidat care vrea binele Capitalei

Sebastian Burduja, întrebat dacă e un candidat de sacrificiu, răspunde: „Nu, sunt un candidat care vrea binele Bucureştiului”. Prima problemă a Capitalei e consumul de droguri.

105 afișări
Imaginea articolului Burduja, întrebat dacă e „candidat de sacrificiu”: Nu, sunt un candidat care vrea binele Capitalei

Burduja, întrebat dacă e „candidat de sacrificiu”: Nu, sunt un candidat care vrea binele Capitalei

Prima problemă a Bucureştiului este consumul de droguri, declară la RFI candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja. Întrebat dacă este un candidat de sacrificiu, liberalul a răspuns: „Nu, sunt un candidat care vrea binele Bucureştiului".

Sebastian Burduja se arată optimist, în contextul alegerilor pentru Primăria Capitalei: „Eu am intrat în această bătălie, pentru că nu puteam să accept că aş putea susţine eu, PNL, unul dintre ceilalţi trei candidaţi cu şanse la funcţia de primar general. Nu cred în competenţa lor, în proiectul lor pentru Bucureşti (...). Cred că sunt foarte mulţi bucureşteni care vor să schimbăm Bucureştiul şi să facem o mare Capitală europeană, respectată, în care să ne regăsim cu toţii plăcerea, bucuria, mândria de a aparţine acestui oraş".

Întrebat dacă va obţine sub scorul PNL la alegeri, liberalul a răspuns: „Eu cred că atât eu, cât şi PNL suntem cea mai bună variantă pentru bucureşteni. Acest oraş are nevoie de o politică de dezvoltare, o politică autentică de dreapta. Consider că suntem singura alternativă reală de dreapta pentru Bucureşti. PNL şi modelul acesta liberal de administraţie a livrat performanţă în ţară. Sunt mulţi bucureşteni care s-au dus la Oradea, la Cluj, la Piatra Neamţ, unde un primar liberal cu viziune, într-un parteneriat onest, corect, în baza legii, cu mediul privat, au făcut ordine, curăţenie şi au adus şi dezvoltare".

Întrebat dacă este un candidat de sacrificiu, Sebastian Burduja a răspuns: „Nu, sunt un candidat care vrea binele acestui oraş, un candidat care are un plan şi care înseamnă siguranţă publică, înseamnă un Bucureşti conectat, deblocat, cu proiecte mari, cum este tunelul urban Bucureşti, de la Piaţa Presei până la Parcul Tineretului şi mai departe spre Şoseaua Berceni, prin subteran, traficul în subteran, oraşul pentru oameni este una dintre devizele mele (...). Sunt un candidat care vrea un Bucureşti mai verde şi am venit cu aceste două mari proiecte, Pădurea Băneasa-pădure parc, amenajat aşa cum vedem în vestul Europei şi Parcul Central, care va lega Parcul Izvor de curtea şi de parcul din jurul Palatului Parlamentului, respectiv de parcul din faţa Academiei Române".

Candidatul PNL la alegeri consideră că principala problemă a Bucureştiului este consumul de droguri: „Din punctul meu de vedere, prima problemă a Capitalei este consumul de droguri. Nu există părinte în acest oraş care să-şi trimită copilul la şcoală sau la liceu, fără să aibă această mare frică (...). Ce poate face primarul general? E o întrebare validă. Are nevoie de un parteneriat cu Ministerul de Interne, cu Agenţia Naţională Antidrog, cu Ministerul Educaţiei, pentru campanii de prevenţie şi de ajutorare, de sprijin, cu Ministerul Sănătăţii, dar mai are câteva pârghii, are Poliţia Locală, care trebuie să fie în proximitatea şcolilor şi în spaţiile publice, poate să facă supraveghere video pe zonele sensibile. Şi mai poate să facă un lucru, poate să reabiliteze casele dărăpănate, care în momentul ăsta, la kilometrul zero, în Centrul Vechi, au devenit focare pentru traficanţi şi consumatori de droguri".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici