C.V.Tudor: Dacă judecătorii CC nu invalidează uninominalul, atunci sunt instrumentele lui Băsescu

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, dacă judecătorii Curţii Constituţionale nu vor invalida Legea votului uninominal, acest lucru va însemna că aceştia sunt instrumente politice docile în mâna preşedintelui Traian Băsescu.

19 afișări
Imaginea articolului C.V.Tudor: Dacă judecătorii CC nu invalidează uninominalul, atunci sunt instrumentele lui Băsescu

C.V.Tudor: Dacă judecătorii CC nu invalidează uninominalul, atunci sunt instrumentele lui Băsescu

El a apreciat că într-o astfel de situaţie "se vor înţelege mai bine multe dintre deciziile lor (ale judecătorilor CC - n.r.) din ultima perioadă".

"În mod logic şi legic, Curtea Constituţională nu are cum să respingă sesizarea celor 26 de senatori, care nu cer altceva decât să nu fie violată Constituţia", a susţinut preşedintele PRM, care a spus că invalidarea legii menţionate ar însemna că această instituţie îşi respectă statutul şi menirea.

Vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că sesizarea privind legea votului uninominal este depusă la Curtea Constituţională. Bolcaş a precizat că sesizarea a fost înregistrată la Curtea Constituţională cu numărul 2417/6.03.2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici