Câciu anunţă restricţii pentru funcţionarii care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu anunţă că va pregăti o ordonanţă prin care se vor stabili restricţiile pe care trebuie să le aibă un funcţionar care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale: Este inacceptabil ca unii funcţionari să dea consultanţă în privat.

1667 afișări
Imaginea articolului Câciu anunţă restricţii pentru funcţionarii care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale

„Şmecheria se încheie începând de azi! Este inacceptabil ca unii functionari ai MIPE să aibă astfel de preocupari şi să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă, în loc să îsi vadă de atribuţiile pe care le au şi pentru care sunt plătiţi din bani publici. Ne vom despărţi rapid de toţi care nu înţeleg ce înseamnă serviciul public”, a transmis miercuri, pe Facebook, Adrian Câciu.

Ministrul susţine că „faptele acestor indivizi aruncă o pată incorectă asupra celor ce muncesc cinstit în MIPE şi care au făcut ca această instituţie să aibă cele mai bune rezultate în materia absorbţiei de fonduri europene şi de finanţare a dezvoltării economiei româneşti”.

Câciu anunţă că în perioada imediat urmatoare va prezenta Guvernului o ordonanţă prin care se vor stabili clar care sunt restricţiile şi constrângerile pe care trebuie să le aibă un funcţionar care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale, mai ales restricţia de a oferi consultanţă în acest domeniu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici