Camera Deputaţilor a cumpărat microbuze de 1,5 milioane de lei, fără TVA

Camera Deputaţilor a încheiat un contract pentru cumpărarea de microbuze pentru transport de persoane în valoare de 1,539 de milioane de lei fără TVA.

227 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor a cumpărat microbuze de 1,5 milioane de lei, fără TVA

Camera Deputaţilor a cumpărat microbuze de 1,5 milioane de lei, fără TVA (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului publicat luni, este vorba despre cumpărarea unor autovehicule pentru transportul a zece sau mai multe persoane. A fost organizată o licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind cel al preţului cel mai scăzut.

Au fost primite două oferte iar firma câştigătoare a fost aleasă, la 19 august, societatea Casa Auto SRL. Camera a publicat la 3 iunie anunţul de participare în care a precizat că doreşte să achiziţioneze opt microbuze pentru transport de persoane la o valoare estimată fără TVA de 1.668.952 de lei. În acel anunţ, Camera a precizat la rubrica "Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare", perioada 25 august 2011până la 30 decembrie 2011.

Ofertanţilor le-a fost solicitată o garanţie de bună execuţie de 5% din valoarea fără TVA a contractului. Contractul este finanţat din fonduri de la bugetul de stat.

Parlamentul se pregăteşte pentru găzduirea Adunării Parlamentare a NATO, care va avea loc la începutul lunii octombrie, la Bucureşti. În acest scop, Camera Deputaţilor a lansat, de la începutul vacanţei parlamentare, cereri de ofertă pe site-ul www.e-licitatie.ro, de la furnizarea de carne de porc, închirirea de autocare şi persoane pentru manipularea de bunuri, până la achiziţii de obiecte din sticlă prelucrată manual sau întrerupătoare automate tripolare.

Astfel, în acea perioadă Camera anunţa că vrea să închirieze autocare, valoarea estimată a contractului fiind de 322.581 lei. Este vorba despre închirierea a opt autocare pentru două zile - 6 octombrie şi 11 octombrie- şi a 24 de autocare pentru patru zile - 7-10 octombrie, perioadă în care la Palatul Parlamentului se va desfăşura Adunarea Parlamentară NATO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici